Mark vd Zee

Geboortedatum: 12 oktober 1991

Woonplaats: Hoogeveen

Functie: Chief Operating Officer (althans, dat denkt hij)

Omschrijving: Dit paradepaardje van de winkel is altijd vrolijk en nooit ziek. Praatjes maken dat kan hij als de beste, maarja wat kan Mark niet als beste?

Mark Boon

Geboortedatum: 23-12-1994

Woonplaats: Hoogeveen

Functie: Chief Morale Officer

Omschrijving: Mark kent maar één gas en dat is vol gas. Deze sportieveling is naast zijn drukke baan ook nog bij ons te vinden. In de weekenden neemt Mark graag zijn plek in achter de bar (of ervoor).

Colin

Geboortedatum: 13 mei 1989

Woonplaats: Dedemsvaart

Functie: Eindbaas

Omschrijving: Deze goedlachse bourgondiër zorgt voor veel gezelligheid in de winkel. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn vriendin, dochter en zoon. Daarnaast gaat hij graag motorrijden en doet hij af en toe een poging tot voetballen of squashen.

Gido

Geboortedatum: 21 november 1985

Woonplaats: Hoogeveen

Functie: Eindbaas

Omschrijving: Deze doorgewinterde bourgondiër is meer achter de bar te vinden dan tussen de kleding. Het liefst vertelt hij de hele dag over zijn dochter of over één van zijn duizenden hobby’s.

Frank van der Velde

Geboortedatum: 12 december 1991

Woonplaats: Hoogeveen

Functie: Retailjedi

Omschrijving: Frank is de krachtpatser van de winkel. Na een zoektocht door heel Nederland is hij voor de liefde in het prachtige Hoogeveen neergestreken. Deze man beklimt liever een berg dan dat hij op een strandbedje ligt, uiteraard wel met een biertje in zijn hand.

Saul

Geboortedatum: 25 maart 2002

Woonplaats: Dwingeloo

Functie: Master of Organized Chaos

Omschrijving: Vergis je niet in deze jonge vrouwenverslinder. Hij is de man die zorgt dat alles goed op orde is in de winkel. Elke zaterdagochtend fietst hij vanuit het mooie Dwingeloo naar Hoogeveen om alle gasten weer in de watten te leggen.